Pittoresk café in het hartje van de Vlaamse Ardennen

Café De Stappers Alm - Cafe

Het gezellige café De Stappers Alm in Brakel is gelegen op de bekende ‘Berendries’. Een ideale tussenstop voor wielerliefhebbers, wandelaars en gezinnen met kinderen.

Gezellig terras

Bij mooi weer kan je heerlijk genieten op het zonnig terras, met prachtig uitzicht op de Vlaamse Ardennen. De Berendries is één van de zware hellingen in de voorjaarsklassiekers. In de Stappers Alm is er een speeltuin met trampoline, een voetbalgoal en twee mini-shetlandpony’s en een ruime parking voor auto's en fietsen.

Gevarieerde drankkaart met Oostenrijkse toets

Je vindt er naast frisdranken, koffie en thee ook een ruim assortiment aan trappistenbieren en streekbieren. Wel meer dan 50 soorten. Heb je zin op een biertje van het vat? Dan heb je hier de keuze uit La Chouffe, La Chouffe van 't moment, Liefmans Oud Bruin, Liefmans Kriek Fruitesse, Roman Pils, Roman Adriaan Brouwer en Roman Ename Blond. Heb je een stevige wandeling achter de kiezen en zin in iets sterkers? Dan vindt je hier ook schnaps van Jägermeister en Obstler.

Weekendsnacks

Op vrijdag, zaterdag en zondag kan je in De Stappers Alm vanaf 18u tot 21u snacks krijgen. Dit gaat van een croque monsieur, croque met zalm, Italiaanse croque, boterham met rauwe hesp, spaghetti, chili con carne tot een berenhap. En elke dag staan er ijsjes op de kaart van een dame blanche, coupe bresilienne, coupe advocaat tot kinderijsjes. Op zaterdag en zondag kan je vanaf 14u tot 17u apfelstrudel, kaiserschmarrn en sachertorte krijgen.